Suomen Ammattivalmentajat SAVAL

Syksyn tapahtumat ja webinaarit

19.10.2023 | Jäsenedut ja -palvelut, SAVAL

Artikkelikuva

SAVALin jäsenyys tarjoaa sinulle sellaisia tapahtumia ja valmennuksia, joita et muualta saa. Tarjolla on vuosittain erilaisia webinaareja ja valmennuksia, joihin olemme ottaneet jäsentemme toiveet huomioon.

Kaikille avoin webinaari: Työsuhteen tunnusmerkit - webinaari

Millä edellytyksillä syntyy työsuhde? Voidaanko toimeksiantosuhteesta sopia vapaasti?

Työelämä -sarjan webinaarissa keskiviikkona 8.11. YTYn työmarkkinajuristi Janina Hirvelä vastaa mm. näihin kysymyksiin ja kertoo, mitkä ovat työsuhteen perustunnusmerkkejä työsopimuslain mukaan. Lisäksi käsitellään vapaaehtoistyötä, harrastustoimintaa ja toimeksiantosuhteita. 

Webinaari on ensisijaisesti suunnattu urheiluvalmentajille ja muille valmennustehtävissä toimiville henkilöille.

Webinaarin osallistumislinkki lähetetään sinulle maanantaina 6.11.2023. Tervetuloa linjoille keskiviikkona 8.11. klo 9-9.45.

Otamme mielellämme vastaan ennakkokysymyksiä! Voit jättää aiheeseen liittyvät kysymyksesi ilmoittautumislomakkeen lopussa olevaan kysymyskenttään.

Ilmoittaudu mukaan ja vinkkaa kaverille kans! Ilmoittaudu tästä >>

Kaikille turvallinen urheilu -seminaari 18.11.

Maksuton seminaari pidetään Helsingissä 18.11. klo 11.30-16.00. Seminaarissa tarkastellaan sitä, miten urheiluseuran psyykkistä ja sosiaalista turvallisuutta voidaan edistää. Tilaisuuden yhteisessä avauksessa saamme kuulla pyörätuolikelaaja Amanda Kotajan ja urheilutoimittaja Kaj Kunnaksen inspiraatiopuheenvuorot. Kieli: ruotsi ja suomi.

Lue lisää >>

Työnohjauksessa on muutama paikka jäljellä!

SAVAL tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden hakea henkilökohtaista työhyvinvointitukea omaan työssä jaksamiseen.Työnohjauksen tuki on tarkoitettu niille valmentajille, jotka pohtivat omaa uraa, valmentajuutta, hyvinvointia ja jotka haluavat vahvistaa omaa työhyvinvointia.

Jäsenen omavastuu on 100 euroa. Tämä summa veloitetaan jäseneltä ensimmäisen käyntikerran jälkeen. SAVAL kustantaa enimmillään 5 käyntikertaa (noin 4-6kk ajan).

Työnohjaus tuki on tarkoitettu niille valmentajille, jotka pohtivat omaa uraa, valmentajuutta, hyvinvointia ja jotka haluavat vahvistaa omaa työhyvinvointia. Tämä palvelu soveltuu sinulle, jos haluat tukea oman kokonaistilanteen selkeyttämiseen, ammatti-identiteetin ja itsetuntemuksen lisäämiseen sekä työhyvinvoinnin vahvistamiseen.

Lue lisää >>

  • 13
  • 18
  • 15
  • 45
  • 43
  • 17
  • 19

  • Lue lisää aiheesta