Liity jäseneksi

SAVALiin liittyminen on hellpoa, nopeaa ja tuo turvaa työurallesi.

Valitse itsellesi sopivin tapa liittyä jäseneksi:

Jäsenyyden alkaminen

Jäsenyytesi alkaa siitä päivästä, jolloin vastaanotamme hakemuksesi. Takautuvasti ei voi liittyä jäseneksi. Mikäli hakemuksessasi on epäselvyyksiä, otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä.

Jos liityt netin kautta, saat meiltä sähköpostivahvistuksen samana tai seuraavana arkipäivänä liittymisestä. Vahvistuskirjeen jäsenyydestäsi, jäsenkortin ja ohjeet jäsenmaksun maksamiseksi saat kotiosoitteeseen noin viikon kuluessa liittymisestä. Jos et ole saanut vahvistuskirjettä kahden viikon kuluessa liittymisestäsi, ota yhteyttä, puh. (09) 2510 1370.

Vaihtaminen on helppoa!

Ammattijärjestön tai kassan vaihtaminen ei katkaise tai vaaranna työttömyysturvaasi, kunhan liityt SAVALiin kuukauden sisällä siitä päivästä, kun olet eronnut vanhasta työttömyyskassastasi. Katso ohjeet täältä.

Suosittele SAVALia - saat lahjakortin jokaisesta liittyneestä jäsenestä

SAVALin jäsenenä tunnet toimintamme ja olet liittyessäsi tehnyt hyvän valinnan tulevaisuuttasi ajatellen. Kutsu myös ystäväsi SAVALin tarjoamien etujen ja palveluiden piiriin.

Olitpa puhunut SAVALista kollegalle työpaikalla tai lähettänyt kaverille linkin SAVALin sivuille tai suosittelukirjeemme, saat 40 euron SuperLahjakortin jokaisesta hankkimastasi uudesta jäsenestä. SuperLahjakortilla voit valita itsellesi lahjakortin yli 100 liikkeen ja elämyksen valikoimasta. Pyydä liittyjää ilmoittamaan liittymislomakkeen Lisätietoja-kohdassa nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin saamme lahjan toimitettua sinulle.

Jäsenyyden irtisanominen

Jos haluat päättää jäsenyytesi SAVALissa, asiasta on ilmoitettava kirjallisesti tai sähköpostilla. Ilmoituksessa on mainittava erikseen eroaminen työttömyyskassasta. 

Malli
"Eroan SAVALista ja työttömyyskassasta päivämäärällä xx.xx.xxxx." 
Nimi ja syntymäaika tai jäsennumero

Jäsenmaksu on maksettava eroamiseen saakka. Eroaminen ei siis tapahdu niin, että jättää jäsenmaksun maksamatta. Ilmoitathan meille myös eron syyn.

Saval - Etusivu