Liity jäseneksi

Liity SAVALin jäseneksi


Jäseneksi liittyminen on helppoa, nopeaa ja tuo turvaa työurallesi. Täyttämällä huolellisesti pyydetyt kohdat varmistat, että jäsenviestintä tavoittaa sinut. Meitä on jo yli 1 000 jäsentä. Tervetuloa mukaan!

Jäseneksi liittymislomake (sähköinen)

Voit myös ottaa yhteyttä p. (09) 2510 1370. Täytämme lomakkeen yhdessä ja vahvistat antamasi tiedot sähköpostilla.

Jäsenyyden alkaminen

Jäsenyytesi alkaa siitä päivästä, jolloin vastaanotamme hakemuksesi. Takautuvasti ei voi liittyä jäseneksi. Mikäli hakemuksessasi on epäselvyyksiä, otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä.

Jos liityt netin kautta, saat meiltä sähköpostivahvistuksen samana tai seuraavana arkipäivänä liittymisestä. Vahvistuskirjeen jäsenyydestäsi, jäsenkortin ja ohjeet jäsenmaksun maksamiseksi saat kotiosoitteeseen noin viikon kuluessa liittymisestä. Jos et ole saanut vahvistuskirjettä kahden viikon kuluessa liittymisestäsi, ota yhteyttä, puh. (09) 2510 1370.

Vaihtaminen on helppoa!

Ammattijärjestön tai kassan vaihtaminen ei katkaise tai vaaranna työttömyysturvaasi, kunhan liityt SAVALiin kuukauden sisällä siitä päivästä, kun olet eronnut vanhasta työttömyyskassastasi. Katso ohjeet täältä.

Suosittele SAVALia - saat lahjakortin jokaisesta liittyneestä jäsenestä

SAVALin jäsenenä tunnet toimintamme ja olet liittyessäsi tehnyt hyvän valinnan tulevaisuuttasi ajatellen. Kerro Suomen Ammattivalmentajista koutsikaverillesi ja kannusta häntä liittymään jäseneksi.

Olitpa puhunut SAVALista kollegalle työpaikalla tai lähettänyt kaverille linkin SAVALin sivuille tai suosittelukirjeemme, saat 40 euron arvoisen SuperLahjakortin jokaisesta hankkimastasi uudesta jäsenestä. GoGiftin SuperLahjakortilla voit valita itsellesi lahjakortin yli 100 liikkeen ja elämyksen valikoimasta. Pyydä liittyjää ilmoittamaan liittymislomakkeen Lisätietoja -kohdassa nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin saamme lahjan toimitettua sinulle.

Mitä palkinnon saaminen edellyttää?

  • Liittynyt henkilö on jättänyt suosittelijan nimen ja sähköpostiosoitteen liittymislomakkeessa suosittelijan luvalla.
  • Liittynyt henkilö on jäsenkelpoinen.
  • Suosittelija on SAVALin jäsen.

Suosittelijan palkitsemisen ehdot

  • Palkinnon uudesta varsinaisesta jäsenestä voi saada ainoastaan yksi jäsenhankkija.
  • Palkinnot (SuperLahjakortti) ovat koko arvoltaan veronalaista tuloa. Muistathan siis ilmoittaa ne verottajalle. Lue lisää: Verohallinnon ohjeet kohta 4.3.

Jäsenyyden päättäminen

Toivomme, että olet tyytyväinen SAVALin jäsenenä ja hyödynnät jäsenpalveluita ja -etuja, jotta saat kaiken irti jäsenmaksustasi. Jos kuitenkin haluat päättää SAVALin jäsenyyden syystä tai toisesta, ota meihin yhteyttä.kirjallisesti tai sähköpostilla. Ilmoituksessa on mainittava erikseen eroaminen työttömyyskassasta. 

Ilmoitusmalli
"Eroan SAVALista ja työttömyyskassasta päivämäärällä xx.xx.xxxx." 
Nimi ja syntymäaika tai jäsennumero

Huomioithan, että jäsenmaksu tulee maksaa eroamiskuukauden loppuun asti. Ilmoitathan meille myös eron syyn.

Saval - Etusivu