Jäsenyys

SAVALista saat työsuhdeneuvonnan ja työttömyysturvan lisäksi monia rahanarvoisia etuja.

Henkilökohtaista neuvontaa ja palvelua

Olemme erikoistunut henkilökohtaiseen palveluun. Kokeneet lakimiehemme tuntevat sekä lainsäädännön että käytännöt, ja neuvottelevat asioista aina sinun etuasi ajatellen. Jäsenenä saat myös työttömyyskassan jäsenyyden, työttömyysturvaan liittyvää neuvontaa ja urapalveluita.

SAVALin jäsenmaksu vuonna 2021 on 28 e/kk (336 e/vuosi)

Palkkatyössä olevan SAVALin jäsenmaksu on 28 e/kk eli 336 e/vuosi. Katso opiskelija- ja muut alennetut hinnat täältä. Jäsenmaksuun sisätyy myös työttömyyskassan jäsenmaksu KOKO-kassassa. Jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen. SAVAL ilmoittaa maksetut maksut suoraan verottajalle.

Työsuhdelakimies on vain puhelinsoiton päässä

Voit ottaa yhteyttä työsuhdelakimiehiimme kaikissa työelämän kysymyksissä ja ongelmissa. Neuvonta on jäsenille maksutonta.

Urapalvelua

Jäsenenä saat koulutuksia, webinaareja ja verkkopalveluja asiantuntija- ja esimiestyösi kehittämiseen, urasuunnitteluun ja työnhakuun. Lisätietoja löydät YTYn nettisivuilta. SAVALin jäsenenä kaikki YTYn palvelut ovat käytettävissäsi.

Palvelut yrittäjäjäsenille

Myös yrittäjäjäsenet hyötyvät neuvontapalveluista. Tyypillisiä pulmatilanteita ovat yrityksen perustamiseen liittyvät kysymykset, hallituksen jäsenenä toimimiseen vastuuseen liittyvät asiat, työttömyysturvaneuvonta yritystoimintaa käynnistäessä ja yrittäjänä, osakassopimukset ja toimeksianto- ja alihankintasopimukset yksinyrittäjille.

SAVALin jäsenenä AKY - Akavalaiset yrittäjät -järjestön palvelut ovat käytettävissäsi. AKYn palveluita ovat koulutukset ja verkostoitumistilaisuudet, Suomen Yrittäjien palvelupaketti alennettuun hintaan, 20 % alennus Ukko.fi- ja OP Kevytyrittäjä -palveluiden maksuista sekä Fondian Virtuaalilakimies, jonka tunnukset saat kirjautumalla sisään tämän sivun oikeasta yläkulmasta. www.aky.fi

Jäsenetuja

SAVAL on Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTYn jäsenyhdistys, ja SAVALin jäsenedut ovat yhteiset YTYn jäsenetujen kanssa. Jäsenetuja ovan muun muassa:

 • Vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus
 • Vastuu- ja oikeusturvavakuutus
 • Järjestöalennuksia muista vakuutuksista
 • Vuokrattavat loma-asunnot Levillä, Himoksella ja Vierumäellä
 • A-lomien lomamökkejä ja Intervac asunnonvaihtopalvelu
 • Danske Bankin jäsenedut akavalaisten liittojen jäsenille
 • Polttoainealennus Teboililta
 • Valmentaja-lehti
 • SAVALin verkkokauppa
 • Alennuksia mm. hotelleista, Hertz-autovuokraamoista, Viking Lineltä, Tallink Siljalta, Eckerö Lineltä ja Otavamedian lehdistä
 • Palveluita yrittäjäjäsenille

Tarkemmat tiedot jäseneduista ja ohjeet niiden käyttöön YTYn nettisivuilta. Kaikki YTYn jäsenedut ovat myös SAVALin jäsenten käytössä.

Jäsenedut löytyvät myös kootusti jäsenoppaasta.

 

Liity jäseneksi