Jäsenyys

Henkilökohtaista työsuhdeneuvontaa ja rahanarvoisia etuja

Olemme erikoistunut henkilökohtaiseen palveluun. Kokeneet juristimme tuntevat sekä lainsäädännön että käytännöt, ja neuvottelevat asioista aina sinun etuasi ajatellen. Jäsenenä saat myös työttömyyskassan jäsenyyden, työttömyysturvaan liittyvää neuvontaa ja urapalveluita.

SAVALin jäsenmaksu

SAVALin perusjäsenmaksu vuonna 2024 on 28 euroa kuukaudessa (336 €/vuosi). Jäsenmaksu on sama palkan suuruudesta riippumatta. Jäsenmaksu sisältää työttömyyskassan jäsenmaksun. Jäsenmaksun voit vähentää verotuksessa. SAVAL ilmoittaa maksetut maksut suoraan verottajalle.

Katso opiskelija- ja muut alennetut hinnat täältä.

Työsuhdejuristi vain puhelinsoiton päässä

Voit ottaa yhteyttä työsuhdejuristiimme kaikissa työelämän kysymyksissä ja ongelmissa. Neuvonta on jäsenille maksutonta.

Työnhaku ja urapalvelut

Urapalvelumme tarjoavat monipuolisesti tietoa, työkaluja ja webinaareja urasi eri vaiheisiin. Uravalmentajamme antavat myös henkilökohtaista ura- ja työnhakuvalmennusta. Palvelut ovat käytettävissäsi heti jäsenyyden hyväksymisen jälkeen.

Kun mietit työtäsi ja tulevaisuuttasi, voit varata ajan henkilökohtaiseen uravalmennukseen. Jäsenmaksuusi sisältyy kaksi valmennusta vuosittain (á 30 min.) Voit valita valmennuksen aiheen itse.

Valmentajakoulutukset

Jäsenenä sinulla on mahdollisuus hakea henkilökohtaista työhyvinvointitukea omaan työssä jaksamiseen. Voit hakea myös työnohjaukseen tai mentorointi-ohjelmaan. Lue lisää >>

Palvelut yrittäjäjäsenille

Myös yrittäjäjäsenet hyötyvät neuvontapalveluista. Tyypillisiä pulmatilanteita ovat yrityksen perustamiseen liittyvät kysymykset, hallituksen jäsenenä toimimiseen vastuuseen liittyvät asiat, työttömyysturvaneuvonta yritystoimintaa käynnistäessä ja yrittäjänä, osakassopimukset ja toimeksianto- ja alihankintasopimukset yksinyrittäjille.

SAVALin jäsenenä AKY - Akavalaiset yrittäjät -järjestön palvelut ovat käytettävissäsi. AKYn palveluita ovat koulutukset ja verkostoitumistilaisuudet, Suomen Yrittäjien palvelupaketti alennettuun hintaan, 20 % alennus Ukko.fi- ja OP Kevytyrittäjä -palveluiden maksuista sekä Fondian Virtuaalilakimies, jonka tunnukset saat kirjautumalla sisään tämän sivun oikeasta yläkulmasta. www.aky.fi

Rahanarvoiset jäsenedut ja palvelut

SAVALin jäsenenä saat runsaasti jäsenetuja. SAVAL on Asiantuntijat ja Esihenkilöt ASIA ry:n jäsenyhdistys, ja SAVALin jäsenedut ovat yhteiset ASIAn jäsenetujen kanssa.

Tutustu jäsenetuihin:


Lisätietoja

Tarkemmat tiedot jäseneduista ja palveluista löydät  ASIAn verkkosivuilta.

 

Liity jäseneksi