Jäsenyys

SAVALin jäsenmaksu vuonna 2021 on 28 e/kk (336 e/vuosi)

Jäsenmaksu on sama palkan suuruudesta riippumatta, 28 e/kk eli 336 e/vuosi (2021). Tässä summassa on mukana jäsenmaksu KOKO-työttömyyskassaan. Kassaan liitytään SAVALiin liittymisen yhteydessä valitsemalla liittymislomakkeesta kohta ”Haluan liittyä KOKO-työttömyyskassan jäseneksi”. Jos haluat lisätä kassajäsenyyden myöhemmin, ilmoita siitä sähköpostilla suoraan toimisto@saval.fi

Jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen. SAVAL ilmoittaa maksetut maksut suoraan verottajalle.

 

Muut jäsenyysmuodot ja jäsenmaksut 

Yrittäjäjäsen

Yrittäjäjäsen ei ole työttömyyskassan jäsen, joten jäsenmaksu on pienempi. Yrittäjäjäsenen maksu on 19 e/kk (228 e/vuosi).

Opiskelijajäsen

Valmentajan ammattiin tähtäävää ensimmäistä tutkintoaan suorittava ja ilman säännöllisiä palkkatuloja oleva henkilö voi hakea SAVALin opiskelijajäsenyyttä. Jäsenmaksu on 60 e/vuosi. Työttömyyskassamaksulla opiskelijajäsenen maksu 126 e/vuosi.

Lepojäsen

Ulkomailla töissä olevan joka ei kuulu Suomen sosiaaliturvan piiriin on mahdollisuus hakea lepojäsenyyttä, jolloin jäsenmaksu on 48 e/vuosi.

Seniorijäsen

Pysyvästi pois työelämästä jäävä voi siirtyä kirjallisella hakemuksella SAVALin seniorijäseneksi. Vuosimaksu on tällöin 84 euroa. Hakemuksessa tulee seniorijäsenyyden lisäksi mainita ero työttömyyskassasta. Hakemus lähetetään postitse tai sähköpostilla toimisto@saval.fi.

Suomen Valmentajien ja Suomen Liikunnan Ammattilaisten jäsenyydet

Liittyessäsi SAVALin jäseneksi voit liittyä samalla myös Suomen Valmentajien ja/tai Suomen Liikunnan Ammattilaiset SLA:n jäseneksi normaalia edullisemmin. Suomen Valmentajien jäsenmaksu SAVALin jäsenille on 37 euroa (normaalisti 59 euroa), ja SLAn jäsenmaksu 24 euroa (normaalisti 30 euroa). Suomen Valmentajat ja SLA laskuttavat jäsenmaksunsa suoraan jäseniltään. Lisätietoja jäsenpalveluista ja -eduista löydät yhdistysten sivuilta: Suomen Valmentajat  ja Suomen Liikunnan Ammattilaiset SLA.

Jäsenmaksujen maksaminen

Jäsenmaksun tilisiirrolla maksaessasi saat laskun kotiin kerran tai neljä kertaa vuodessa valintasi mukaan.

Helpoin tapa jäsenmaksun maksamiseen on e-lasku

E-lasku on sähköinen lasku, joka maksetaan verkkopankissa. Laskun tiedot ovat laskussa valmiina, joten lasku tarvitsee ainoastaan tarkistaa ja hyväksyä. Tarvittaessa laskun eräpäivää ja summaa voi muuttaa. Tee e-laskusopimus verkkopankissasi ja lisää Suomen Ammattivalmentajat SAVAL ry laskuttajaksi. Lisäämisen yhteydessä sinulta kysytään SAVALin jäsennumerosi. SAVAL lähettää e-laskun suoraan verkkopankkiisi. Osa pankeista ilmoittaa halutessasi laskun saapumisesta sähköpostilla tai tekstiviestillä.

 

Jäsenmaksualennukset

Muistathan hakea alennusta normaalista jäsenmaksusta, jos olet ilman palkkatuloja tai palkaksi luettavaa kertakorvausta esim. työttömyyden takia. Alennusta tulee hakea erikseen, koska SAVAL ei saa tietoa työttömyyspäivärahalla olevista jäsenistä. Alennus tulee hakea 31.12.2021 mennessä! Alennusohjeet ja -lomake löytyy alta.

Alennusohje.pdf
Alennushakemuslomake.pdf

Myönnämme erillisen hakemuksen perusteella alennuksen normaalista jäsenmaksusta niille jäsenille, jotka ovat ilman palkkatuloja tai palkaksi luettavaa kertakorvausta työttömyyden, perhevapaan, vuorotteluvapaan, opiskelun tai pitkäaikaisen sairauden takia.

Lyhin alennukseen oikeuttava aika on kolme täyttä kalenterikuukautta. Vuonna 2021 alennettu jäsenmaksu on 15 e/kk.

Jäsenen on haettava alennusta kirjallisesti joka vuosi erikseen. Tämä johtuu siitä syystä, että SAVAL ei saa tietoa esim. KOKO-kassasta työttömyyspäivärahalla olevista jäsenistä. Hakemuksen voi tehdä vapaamuotoisena tai käyttää alennushakemuslomaketta.  Hakemuksesta tulee käydä ilmi aika, jolta alennusta haetaan ja liitteeksi on laitettava asiakirja (kopio) alennukseen oikeuttavasta syystä. Alennuksen voi hakea myös sähköpostilla, jos vaadittavat liitteet ovat sähköisessä muodossa.

Liikaa maksetut jäsenmaksut huomioimme tulevissa laskuissa. Alennukset on haettava viimeistään seuraavan kalenterivuoden maaliskuun loppuun mennessä. Eronneelle jäsenelle takautuvaa alennusta ei myönnetä.