Jäsenyys

Jäsenmaksu


Jäsenmaksun suuruus

SAVALin jäsenmaksu vuonna 2024 on 28 €/kk (336 €/vuosi). Jäsenmaksu on sama palkan suuruudesta riippumatta. Maksu sisältää myös työttömyyskassan (KOKO-kassa) jäsenmaksun. Jäsenmaksu on kokonaisuudessaan verovähennyskelpoinen. SAVAL ilmoittaa maksetut maksut suoraan verottajalle.

Jäsenmaksuun sisältyy rahanarvoisia työelämän ja vapaa-ajan jäsenetuja. Lue eduista täältä.

Työttömyyskassaan liittyminen

Kassaan liitytään SAVALiin liittymisen yhteydessä valitsemalla liittymislomakkeesta kohta ”Haluan liittyä KOKO-työttömyyskassan jäseneksi”. Jos haluat lisätä kassajäsenyyden myöhemmin, ilmoita siitä sähköpostilla suoraan toimisto@saval.fi.

Yrittäjäjäsen

Yrittäjäjäsen ei ole työttömyyskassan jäsen, joten jäsenmaksu on pienempi. Yrittäjäjäsenen maksu on 19,25 €/kk (231 €/vuosi).

Opiskelijajäsen

Valmentajan ammattiin tähtäävää ensimmäistä tutkintoaan suorittava ja ilman säännöllisiä palkkatuloja oleva henkilö voi hakea SAVALin opiskelijajäsenyyttä. Jäsenmaksu vuonna 2024 on 5,75 €/kk (69 €/vuosi). Työttömyyskassamaksulla opiskelijajäsenen maksu 11 €/kk (132 €/vuosi).

Lepojäsen

Ulkomailla töissä olevan, joka ei kuulu Suomen sosiaaliturvan piiriin, on mahdollisuus hakea lepojäsenyyttä, jolloin jäsenmaksu on 48 €/vuosi.

Seniorijäsen

Pysyvästi pois työelämästä jäävä voi siirtyä kirjallisella hakemuksella SAVALin seniorijäseneksi. Vuosimaksu on tällöin 84 euroa. Hakemuksessa tulee seniorijäsenyyden lisäksi mainita ero työttömyyskassasta. Hakemus lähetetään postitse tai sähköpostilla toimisto@saval.fi.
 

Jäsenmaksun maksaminen

Jäsenmaksun tilisiirrolla maksaessasi saat laskun kotiin kerran tai neljä kertaa vuodessa valintasi mukaan.

Siirry kätevään e-laskuun

Voit maksaa jäsenmaksun yhdessä tai useammassa erässä. Verkkolasku on helppo tapa maksaa jäsenmaksu.

Laskun tiedot ovat laskussa valmiina, joten lasku tarvitsee ainoastaan tarkistaa ja hyväksyä. Tarvittaessa laskun eräpäivää ja summaa voi muuttaa. Tee e-laskusopimus verkkopankissasi ja lisää Asiantuntijat ja Esihenkilöt ASIA ry (Y-tunnus 0915522-8) laskuttajaksi.

Lisäämisen yhteydessä sinulta kysytään SAVALin jäsennumerosi. ASIA lähettää e-laskun suoraan verkkopankkiisi. Osa pankeista ilmoittaa halutessasi laskun saapumisesta sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Jäsenmaksulaskutus

Jäsenmaksut maksetaan ASIAn (Asiantuntijat ja Esihenkilöt ASIA ry) tilille. Huomioithan, että olet tallentanut ASIAn tilinumeron ja viitenumeron verkkopankkiisi.

ASIAn jäsenmaksutili

  • Osuuspankki   FI64 5541 2820 0058 42  OKOYFIHH
  • E-laskuttaja: Asiantuntijat ja Esihenkilöt ASIA ry

Pankit lyhentävät nimemme eri tavoin. Hae ASIAa verkkopankkisi e-laskuttajalistalta kirjoittamalla Asiantuntijat ja Esihenkilöt tai parhaiten y-tunnuksella 0915522-8.

Jos tarvitset apua
Katso SAVALin yhteystiedot täältä


Jäsenmaksualennukset

Alennuksen hakeminen

Muistathan hakea alennusta normaalista jäsenmaksusta, jos olet ilman palkkatuloja tai palkaksi luettavaa kertakorvausta esim. työttömyyden takia. Alennusta tulee hakea erikseen, koska SAVAL ei saa tietoa työttömyyspäivärahalla olevista jäsenistä. Alennus tulee hakea 31.12.2023 mennessä!

Alennusohjeet ja -lomake

Alennusohje.pdf
Alennushakemuslomake.pdf

Myönnämme erillisen hakemuksen perusteella alennuksen normaalista jäsenmaksusta niille jäsenille, jotka ovat ilman palkkatuloja tai palkaksi luettavaa kertakorvausta työttömyyden, perhevapaan, vuorotteluvapaan, opiskelun tai pitkäaikaisen sairauden takia.

Lyhin alennukseen oikeuttava aika on kolme täyttä kalenterikuukautta. Vuonna 2024 alennettu jäsenmaksu on 16 €/kk (192 €/vuosi).

Jäsenen on haettava alennusta kirjallisesti joka vuosi erikseen. Tämä johtuu siitä syystä, että SAVAL ei saa tietoa esim. KOKO-kassasta työttömyyspäivärahalla olevista jäsenistä. Hakemuksen voi tehdä vapaamuotoisena tai käyttää alennushakemuslomaketta.  Hakemuksesta tulee käydä ilmi aika, jolta alennusta haetaan ja liitteeksi on laitettava asiakirja (kopio) alennukseen oikeuttavasta syystä. Alennuksen voi hakea myös sähköpostilla, jos vaadittavat liitteet ovat sähköisessä muodossa.

Liikaa maksetut jäsenmaksut huomioimme tulevissa laskuissa. Alennukset on haettava viimeistään seuraavan kalenterivuoden maaliskuun loppuun mennessä. Eronneelle jäsenelle takautuvaa alennusta ei myönnetä.