Jäsenyys

Jäsenkortti

Lähetämme jäsenkortin kaikille jäsenillemme. Uusi jäsen saa kortin liittymisvaiheessa. Uusimme kortit koko jäsenkunnalle kerran kahdessa vuodessa. Nykyinen kortti on voimassa huhtikuun 2025 loppuun saakka. Jos korttisi katoaa, voit tilata uuden kortin jäsensihteeriltämme, asia@asia.fi tai puh. (09) 2510 1310.


Jäsenenä käytössäsi on myös mobiili jäsenkortti

Mobiilijäsenkortilla osoitat jäsenyytesi yhtä virallisesti kuin perinteisellä muovisella jäsenkortilla. Mobiilisovellus käy myös sähköisestä jäsenkortista, jolloin jäsenkorttisi, jäsennumerosi ja vakuutustodistuksesi ovat aina mukanasi.

Mobiilijäsenkortin löydät member+-sovelluksesta. Sovellus yhdistää liiton mobiilijäsenkortin, ASIAn uutisvirran sekä yhteisakavalaisessa jäsenetupalvelussa memberplussassa tarjolla olevat jäsenedut sekä lomahuoneistot.Sovelluksen käyttöönotto

  1. Avaa sovellus puhelimesi selaimessa osoitteessa https://app.memberplus.fi. (HUOM! Toimii oikein vain mobiililaitteilla). Sovellus toimii parhaiten selaimella Chrome.
  2. Paina selaimen oikeassa yläkulmassa olevaa valikkoikonia (tai lisää member+ aloitusnäyttöön sivun alareunasta).
  3. Klikkaa valikon listasta ”lisää aloitusnäytölle”.
  4. Sulje selain ja avaa sovellus puhelimesi aloitusnäytölle ilmestyvästä Member+ -ikonista.
  5. Klikkaa mobiilijäsenkortti, valitse oma liittosi ja kirjaudu sisään ASIAn jäsensivujen (ent. YTY) tunnuksilla (sähköpostiosoite ja salasanasi) Huom, salasana on sama, jolla kirjaudut sisään myös ASIAn jäsenportaaliin.
  6. Katso tarvittaessa lisää ohjeita osoitteesta https://memberplus.fi/mobiili-faq/. Mikäli et löydä vastausta ohjeista tai sinulla on teknisiä ongelmia kortin lataamisen kanssa, voit olla yhteydessä Memberplus-tukeen (info (at) memberplus.fi) tai p. +358 40 153 4734

Memberplussaan on kerätty kaikille akavalaisille suunnattuja kiinnostavia etuja ja palveluita muun muassa mökkeilyyn, matkailuun, vapaa-aikaan ja hyvinvointiin liittyen. Etujen teema vaihtuu kausittain.

Tutustu tarkemmin memberplussaan.