Ilmoittaudu mukaan YTYn kevään 2023 koulutuksiin

Ilmoittaudu mukaan YTYn kevään 2023 koulutuksiin

27.01.2023 | Jäsenedut ja -palvelut, Jäsenedut ja -palvelut

Artikkelikuva

Oletko jo tehnyt tälle vuodelle omaan uraan tai työnhakuun liittyviä suunnitelmia? YTYn ensimmäiset koulutukset alkavat jo tammikuussa. Tutustu koulutustarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan!

 

YTYn Työelämä -sarjan webinaarit

Ke 15.2. klo 10-10.45: Miten kukoistus syntyy työpaikalla?

Mitkä ovat oleelliset kulmakivet onnistumista ruokkivaan kulttuuriin ja mitkä tekijät estävät tai tuovat kitkerää sivumakua työntekemiseen?

Näihin kysymyksiin vastaa UTHA (urheilijoiden, taiteilijoiden ja huippu-suorituksen parissa työskentelevien henkisen terveyden asema) psykologian tohtori ja urheilupsykologi (sert.) Satu Kaski.

Kenelle?
Webinaari on kaikille avoin sekä maksuton. Webinaari antaa asiantuntijoille ja esihenkilöille ja valmennuksen parissa työskenteleville vinkkejä ja työkaluja mm. miten vahvistaa omaa henkistä suorituskykyä eli resilienssikykyä.

Lue lisää ja ilmoittaudu webinariin täältä.


Esihenkilön valmennussarja

Esihenkilö motivaation johtajana: to 9.2. klo 17

Tässä koulutuksessa perehdytään motivaatioon syntymiseen, vahvistamiseen ja johtamiseen teorian ja käytännön näkökulmista. Koulutuksen tavoitteena on lisätä osallistujan ymmärrystä motivaation syntymisen mekaniikasta ja motivaation vaikuttamisesta.

Osallistujat perehtyvät motivaation lajeihin ja tunnistavat erilaisia motivaationlähteitä. He saavat vinkkejä siihen, millä keinoin esihenkilö tai organisaatio voi tukea ja vahvistaa erilaisten henkilöiden motivaatiota.

Kenelle?
Koulutus sopii erityisen hyvin henkilöille, joiden tulee motivoida muita, kuten esihenkilöille tai tiiminvetäjille, mutta myös kaikille, joita kiinnostaa muihin ihmisiin vaikuttaminen.

Lue lisää ja ilmoittaudu koulutukseen täältä.

Esihenkilö työhyvinvoinnin johtajana: to 9.3. klo 17

Hyvinvoivat työntekijät ovat organisaation menestyksen tärkein resurssi. Tässä koulutuksessa perehdytään työhyvinvointiin johtamisen ja työyhteisön näkökulmasta. Koulutuksessa osallistuja tutustuu työhyvinvoinnin eri osa-alueisiin ja esihenkilöön työhyvinvoinnin edistäjänä ja kehittäjänä.

Lähestymme teemaa näiden kysymysten kautta:

  • Mistä osa-alueista työhyvinvointi koostuu ja millaisia ilmiöitä työhyvinvointiin liittyy?
  • Millainen johtaminen ja työyhteisökulttuuri tukee työhyvinvointia?
  • Mitkä ovat työnantajan vastuut ja velvollisuudet työhyvinvoinnin edistäjänä?

Lue lisää ja ilmoittaudu koulutukseen täältä.

Esihenkilön hyvinvointi: ti 18.4. klo 17

Esihenkilön työ on moninaista, ja odotuksia ja vaatimuksia tulee monelta suunnalta. Silti esihenkilön odotetaan olevan vahva ja kestävän työn paineet. Mutta esihenkilökin väsyy ja tarvitsee tukea työhyvinvointiinsa.

Tässä valmennuksessa perehdytään työn merkitykseen hyvinvoinnin lähteenä.Tarkastelemme työhön kohdistuvien vaatimusten kenttää ja vahvistamme olemassa olevia voimavaroja.

Valmennuksen tavoitteena on, että osallistujat saavat uusia näkökulmia ja työkaluja oman työhyvinvointinsa ja jaksamisen edistämiseen ja kehittämiseen. Tutustumme käytännön itsensä johtamisen työkaluihin, jotka voi ottaa saman tien käyttöön arjen tueksi.

Lue lisää ja ilmoittaudu koulutukseen täältä.

Kouluttajana toimii organisaatiokonsultti ja ratkaisukeskeinen työyhteisövalmentaja sekä Puunto Oy:n perustaja Petra Bedda.

Puunto tarjoaa tiimeille ja työyhteisöille työhyvinvoinnin edistämiseksi työnohjausta, valmennuksia, työpajoja ja kehittämishankkeita.

 

Tehosta työnhakuasi - tule mukaan Rekryboosteriin!

Rekryboosteri jatkaa toimintaansa myös vuonna 2023. Vuoden ensimmäinen vertaisryhmä käynnistyy maanantaina 23.1.2023.

Rekryboosteri sisältää kuuden viikon ohjelman, jossa työskentelet tavoitteellisesti päivittäin. Jokaisella viikolla on omat teemat, vinkit ja harjoitukset, jotka siivittävät sinut uuteen työhön. Uravalmentaja on paikalla ryhmän aloituksessa ensimmäisellä viikolla sekä viikottain torstaisin yhteistapaamisissa. Lisäksi uravalmentajan kanssa on mahdollista sopia lyhyt sparrailuhetki kaksin.

Kenelle?

Jos olet työtön tai työttömyysuhan alla oleva YTYn jäsen, voit tulla mukaan. Voit osallistua Rekryboosteriin asuinpaikkakunnastasi riippumatta mistä tahansa päin maaailmaa. Rekryboosterin ryhmiä luotsaa kokenut uravalmentaja Pauliina Taipalus. Vertaisryhmän osallistujamäärä on enintään 15 henkilöä. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä.

 

  • 13
  • 18
  • 15
  • 45
  • 17
  • 19