SAVALin kevätterveiset

28.04.2023 | Blogit, SAVAL

Artikkelikuva

Alkuvuosi on mennyt vauhdilla ja lomakausi häämöttää jo oven takana. Työnohjaukseen on hakeutunut jäseniä ja mentorointiryhmät ovat päässeet aloittamaan toimintansa. Hienoa, että kiinnostusta löytyy uusia palveluita kohtaan!

Toimintavuoden aikana on siis päästy toteuttamaan uusia asioita kuten jäsenlehden vaihtuminen ja työnohjauspalvelu. Lisäksi jäsenistömme on käyttänyt aktiivisesti entuudestaan tuttuja palveluita kuten työsuhde- ja palkkaneuvontaa.

Meidän Urheilu -kehitysprosessi etenee ja määrittelyvaiheen jälkeen on päästy toimenpidevaiheeseen. Jos et ole vielä käynyt kuuntelemassa Pelin henki -podcastia, niin kannattaa se tehdä nyt. Heti vapun jälkeen 2.5. podcastissa Erkka Westerlund ja aiheena: Huippu-urheilu osana urheilukulttuuria.

Talven aikana keskusteluun on noussut myös ammattieettiset ohjeet. Tulisiko toimialalle laatia yhteiset ammattieettiset ohjeet vai pitäisikö valmentajilla olla omat ammattieettiset ohjeet? Olisiko ammattieettisistä ohjeista tuomaan lisäarvoa valmennustehtävissä toimille päätoimisille, yrittäjille tai vapaaehtoisena toimiville valmentajille?

SAVALin toiminnantarkastus tapahtui huhtikuun ensimmäisellä viikolla ja kevätkokous  järjestettiin SAVALin toimistolla Helsingissä keskiviikkona 12.4. Kokouksessa käsiteltiin sääntöjen kevätkokoukselle määräämät asiat ja kokous myönsi vastuuvapauden tilivelvollisille.

Urheilujärjestöjen työehtosopimus on hyväksytty, palkkaratkaisusta lisää alempana. Itse pidän tärkeänä, että perhevapaat on saatu nykyisessä muodossa sopimukseen mukaan. SAVALin oman työehtosopimuksen neuvottelut on tarkoitus saada päätökseen mahdollisemman nopeasti. Tiedotamme tästä tarkemmin heti kun mahdollista.

Urheiluseuroja koskeva liityntäpöytäkirja

Mikäli paikallista ratkaisua ei synny, vuonna 2023 palkkoja korotetaan 3,0 prosentin yleiskorotuksella 1.7.2023. Mikäli paikallista ratkaisua ei synny, vuonna 2024 palkkoja korotetaan 1.5.2024 lukien 1,8 prosentin yleiskorotuksella.

SAVAL on mukana eri lajien tapahtumissa

Tervetuloa moikkaamaan meitä!

Raino Nieminen, SAVALin toiminnanjohtaja

Yhteystietomme löydät täältä >>

  • 13
  • 18
  • 15
  • 45
  • 17
  • 19