Suomen Ammattivalmentajat SAVAL

Hyödynnä rahanarvoiset jäsenetusi kesällä

18.06.2024 | Jäsenedut ja -palvelut, Jäsenedut ja -palvelut

Artikkelikuva

ASIAn jäsenille on tarjolla monipuolisia vapaa-ajan jäsenetuja kesälomalle, kuten alennuksia majoituksesta, laivamatkoista ja autonvuokrauksesta. Turvaa lomallesi antaa liiton kattava tapaturma- ja matkustajavakuutus.

Majoitusetuja kesälle

ASIAn jäsenille on tarjolla jäsenetuhintaan vuokramökkejä sekä ASIAn omia loma-asuntoja Levillä, Himoksella ja Vierumäellä. Voit tehdä varauskalenteriin varauksia pääsääntöisesti kuuden kuukauden päähän varaushetkestä. Osassa kohteissa voi olla liittokohtaisesti pidempiä varausjaksoja ja erikoishinnoitteluja. Loma-asunnot ovat vuokrattavissa Member+ jäsenetupalvelussa.

Majoitusetuja tarjoavat Polku Hotelli Nuuksiossa, Green Star hotellit, Sokos Hotellit ja Santa''s Hotellit. Sokos Hotellit tarjoavat jäsenille 15 %:n alennuksen päivän hinnasta. Tutustu tarkemmin majoitusetuihin.

Member+ -jäsenedut

Member+ tarjoaa jäsenilleen tänäkin kesänä mahtavia alennuksia kuten:

 • Hop On-Hop Off Helsinki -bussikiertoajelu nyt -40 % alennuksella. Bussit lähtevät Senaatintorilta 30–40 minuutin välein, ja kierroksen kesto on noin 1,5 tuntia. Etu on voimassa 30.9.2024 asti.
 • Nextory - 7 viikkoa ilmaiseksi: Nyt sinulla on mahdollisuus ottaa ilo irti erikoistarjouksesta, jolla saat 7 viikkoa maksutonta kokeiluaikaa Nextoryyn! Etu on voimassa 30.6.2024 asti ja koskee Nextoryn uusia asiakkaita.

 • Lippu Sappeen Seikkailupuistoon -30%: Esimerkiksi Seikkailupuistolippu yli 130 cm + Zip Line 27,30 € (arvo 39,00 €). Etu on perhekohtainen, etua voi käyttää useamman kerran kesän aikana.

Katso kaikki edut Memberplussassa.

Alennuksia laivamatkoista ja autovuokrauksesta

Laivayhtiöt tarjoavat ASIAn jäsenille alennuksia ja jäsenkorttietuja vapaa-ajan reitti- ja risteilymatkoista Ruotsiin ja Viroon. Jäsenetuja tarjoavat Eckerö Line, Tallink Silja, ja Viking Line. Hyödynnä Hertz Autovuokraamon tarjoamat edut Suomessa ja ulkomailla. Kun tarvitset vuokra-autoa, hyödynnä jäsenetusi – jopa 15 % alennusta lyhytaikaisista autonvuokrauksista. Tarkista ja hyödynnä etusi ASIAn nettisivuilta.

Tapaturma- ja matkustajavakuutus turvanasi

ASIAn jäsenenä sinulla on kattava vapaa-ajan vakuutusturva vakuutusyhtiö Ifissä. Matkustajavakuutus on voimassa enintään 45 vuorokautta kunkin yksittäisen vapaa-ajan koti- tai ulkomaanmatkan alkamisesta. Vakuutetun vanhempansa ja isovanhempansa mukana samalla matkalla matkustavat alle 20-vuotiaat lapset ja lapsenlapset sisältyvät vakuutukseen, kuitenkin samanaikaisesti vain yhden vakuutuksen perusteella

Ifin asiakkaana saat rahanarvoisia etuja, mm. alennusta vakuutusmaksuistasi Ifin etuohjelmassa – jopa 15 %. Liiton jäsenkortti toimii vakuutuskorttinasi, jossa on vakuutuksen numero ja tiedot. Vakuutusehdot löytyvät osoitteesta if.fi/asia.

Henkivakuutus itsellesi sekä tapaturmavakuutus lapsillesi

ASIAn jäsenenä sinä ja puolisosi olette oikeutettuja pysyvästi edulliseen henkivakuutukseen. Pysyvä alennus on yli 62 %, jolloin säästöä kertyy keskimäärin 649 euroa vuosittain. Riittää, että toinen teistä on jäsen.

Voit ottaa lapsillesi myös kattavan ja edullisen tapaturmavakuutuspaketin, joka on voimassa aina ja kaikkialla, eikä siinä ole omavastuuta. Paketti sisältää turvat tapaturmaisten hoitokulujen, tapaturmaisen pysyvän haitan sekä tapaturmaisen kuoleman varalta. Lisäksi se kattaa kilpaurheilussa sattuneet tapaturmat aina 18 ikävuoteen asti. Hyödynnä vakuutusetusi.

 • 13
 • 18
 • 15
 • 45
 • 43
 • 17
 • 19

 • Lue lisää aiheesta