Jäsenmaksut

SAVALin jäsenmaksu vuonna 2019 on 28 e/kk (336 e/vuosi) ja se sisältää myös työttömyyskassan jäsenmaksun KOKO-kassassa.

SAVALin jäsenmaksut ovat verovähennyskelpoisia. Ilmoitamme ne suoraan verottajalle.

Muut jäsenyysmuodot ja jäsenmaksut 

Yrittäjäjäsen

Yrittäjäjäsen ei ole työttömyyskassan jäsen, joten jäsenmaksu on pienempi. Yrittäjäjäsenen maksu on 19 e/kk (228 e/vuosi).

Opiskelijajäsen

Valmentajan ammattiin tähtäävää ensimmäistä tutkintoaan suorittava ja ilman säännöllisiä palkkatuloja oleva henkilö voi hakea SAVALin opiskelijajäsyyttä. Jäsenmaksu on 48 e/vuosi. Työttömyyskassamaksulla opiskelijajäsenen maksu 123 e/vuosi.

Lepojäsen

Ulkomailla töissä olevan joka ei kuulu Suomen sosiaaliturvan piiriin on mahdollisuus hakea lepojäsenyyttä, jolloin jäsenmaksu on 48 e/vuosi.

Seniorijäsen

Pysyvästi pois työelämästä jäävä voi siirtyä kirjallisella hakemuksella SAVALin seniorijäseneksi. Vuosimaksu on tällöin 84 euroa. Hakemuksessa tulee seniorijäsenyyden lisäksi mainita ero työttömyyskassasta. Hakemus lähetetään postitse tai sähköpostilla toimisto@saval.fi.

Suomen Valmentajien ja Suomen Liikunnan Ammattilaisten jäsenyydet

Liittyessäsi SAVALin jäseneksi voit liittyä samalla myös Suomen Valmentajat ry:n ja/tai Suomen Liikunnan Ammattilaiset SLA ry:n jäseneksi normaalia edullisemmin. Suomen Valmentajien jäsenmaksu SAVALin jäsenille on 37 euroa (normaalisti 59 euroa), ja SLAn jäsenmaksu 24 euroa (normaalisti 30 euroa). Suomen Valmentajat ja SLA laskuttavat jäsenmaksunsa suoraan jäseniltään. Lisätietoja jäsenpalveluista ja -eduista löydät yhdistysten sivuilta: Suomen Valmentajat ry ja Suomen Liikunnan Ammattilaiset SLA ry

Jäsenmaksujen maksaminen

Jäsenmaksun tilisiirrolla maksaessasi saat laskun kotiin kerran tai neljä kertaa vuodessa valintasi mukaan.

Helpoin tapa jäsenmaksun maksamiseen on e-lasku

E-lasku on sähköinen lasku, joka maksetaan verkkopankissa. Laskun tiedot ovat laskussa valmiina, joten lasku tarvitsee ainoastaan tarkistaa ja hyväksyä. Tarvittaessa laskun eräpäivää ja summaa voi muuttaa. Tee e-laskusopimus verkkopankissasi ja lisää Suomen Ammattivalmentajat SAVAL ry laskuttajaksi. Lisäämisen yhteydessä sinulta kysytään SAVALin jäsennumerosi. SAVAL lähettää e-laskun suoraan verkkopankkiisi. Osa pankeista ilmoittaa halutessasi laskun saapumisesta sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Näin tilaat e-laskun Nordean verkkopankissa.pdf 
Toimintatapa on samankaltainen kaikissa pankeissa.

Jäsenmaksualennukset

Myönnämme erillisen hakemuksen perusteella alennuksen normaalista jäsenmaksusta niille jäsenille, jotka ovat ilman palkkatuloja tai palkaksi luettavaa kertakorvausta työttömyyden, perhevapaan, vuorotteluvapaan, opiskelun tai pitkäaikaisen sairauden takia.

Lyhin alennukseen oikeuttava aika on kolme täyttä kalenterikuukautta. Vuonna 2019 alennettu jäsenmaksu on 15 e/kk.

Jäsenen on haettava alennusta kirjallisesti joka vuosi erikseen. Tämä johtuu siitä syystä, että SAVAL ei saa tietoa esim. KOKO-kassasta työttömyyspäivärahalla olevista jäsenistä. Hakemuksen voi tehdä vapaamuotoisena tai käyttää alennushakemuslomaketta.  Hakemuksesta tulee käydä ilmi aika, jolta alennusta haetaan ja liitteeksi on laitettava asiakirja (kopio) alennukseen oikeuttavasta syystä. Alennuksen voi hakea myös sähköpostilla, jos vaadittavat liitteet ovat sähköisessä muodossa.

Liikaa maksetut jäsenmaksut huomioimme tulevissa laskuissa. Alennukset on haettava viimeistään seuraavan kalenterivuoden maaliskuun loppuun mennessä. Eronneelle jäsenelle takautuvaa alennusta ei myönnetä. Alennusohje.pdf, Alennushakemuslomake.pdf

Tarkista ja muuta jäsentietojasi

Haluatko tarkistaa ja päivittää jäsentietojasi? Oikeasta yläkulmasta pääset kirjautumaan jäsensivuille, josta pääset jäsenrekisteriin hallitsemaan omia tietojasi. Sivuilta näet rekisterissämme olevat:

  • henkilötiedot
  • jäsenyystiedot
  • työsuhdetiedot
  • jäsenmaksut ja maksutavat

 

 

 

Saval - Etusivu